• Haber Başlık : Kocaaliler Beldesinde İncir Bahçesi Yapılıyor
  • Haber Konu : Kocaaliler Beldesinde İncir Bahçesi Yapılıyor
Kocaaliler Beldesinde İncir Bahçesi Yapılıyor
Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, beldede bulunan çalılık arazinin düzenlenerek İncir Bahçesi yapıldığını bildirdi.
Kocaaliler Beldesi Gökalan Mahallesinde bulunan atıl durumdaki çalılık arazinin düzleştirilmesi ve temizlenmesi çalışmalarını inceleyen Başkan Selahatdin Gökçe, belde insanının ve beldeye gelecek misafirlerin faydalanması için İncir Bahçesi yapıldığını açıkladı.
Başkan Gökçe yaptığı açıklamada, Mahallemizde bulunan boş arazide çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu alanı tamamen incir bahçesi yaparak vatandaşlarımızın ve misafirlerimizin kullanımına açacağız. Bildiğiniz gibi Melli İnciri coğrafi işaret almış ve her geçen gün ünü artan bir değerimiz. Bizde hem tanıtım çalışmaları kapsamında hem incir sahalarını genişletmek adına hem de gelen misafirlerimize dalından incir yemesini sağlamak adına böyle bir çalışma gerçekleştirdik. Çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak incir bahçemizi halkımızın kullanımına açacağız, ifadelerini kullandı.