• Haber Başlık : KOCAALİLER BELDESİ ATIL ARAZİLERİ DEĞERLENDİRİYOR
  • Haber Konu : KOCAALİLER BELDESİ ATIL ARAZİLERİ DEĞERLENDİRİYOR
KOCAALİLER BELDESİ ATIL ARAZİLERİ DEĞERLENDİRİYOR
Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, Bucak Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Özel ve Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Özcan incir bahçesi çalışmalarının ne durumda olduğunu yerinde incelediler. Kocaaliler Beldesinde bulunan atıl durumdaki arazilerin değerlendirilmesi kararında.
Kocaaliler Beldesinde bulunan atıl durumdaki arazilerin durumunu inceleyip, başlamış olan çalışmaları gözlemlediler. Bölgenin İncir Merkezi olarak bilinen Kocaaliler Beldesinde daha fazla incir yetiştirerek bölge ekonomisine katkı sağlayarak gelişim sağlanması planlanmaktadır. Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe kullanılmayan arazileri değerlendirerek vatandaşa örnek olmayı hedefliyor.