• Haber Başlık : Başkan Gökçe, 4 Aralıkta engelli vatandaşları unutmadı
  • Haber Konu : Başkan Gökçe, 4 Aralıkta engelli vatandaşları unutmadı
Başkan Gökçe, engelli vatandaşları ziyaret etti 4 Aralık
Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla beldede bulunan engelli vatandaşları ve ailelerini ziyaret ederek çiçek verdi.
Başkan Selahatdin Gökçenin ziyaretlerine, İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, İYİ Parti Burdur Kadın Politikalar Başkanı Serpil Doğudan, İYİ Parti Burdur Toplumsal Politikalar Başkanı Asiye Kocapınar, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez ile birlikte Kocaaliler Belediye Meclis Üyesi engelli Nihat Bolat eşlik etti.
Başkan Gökçe, Engellilerin benim hayatımda çok büyük önemi var. Benim de 41 yaşında engelli kardeşim var, bu nedenle engellilerin önündeki engelleri aşmak konusunda yanlarında olduğumuzu hissettirmek için evlerini ziyaret ediyoruz. Bu vesileyle tüm engellilerimizin Dünya Engelliler Gününü kutluyorum. İnşallah biz ve bizim gibi düşünen idareciler olduğu sürece bütün engeller aşılacaktır, dedi.
Başkan Selahatdin Gökçe ve beraberindekiler, ziyaret ettikleri engelli ve ailelerine çiçek verip 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutladı.