• Haber Başlık : Kocaaliler Beldesinde Dezenfekte Çalışmaları
  • Haber Konu : Kocaaliler Beldesinde Dezenfekte Çalışmaları
Kocaaliler Beldesinde Dezenfekte Çalışmaları
Kocaaliler Belediyesi tarafından beldede halka açık yerler dezenfekte ediliyor.
Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, Koronavirüs ile ilgili olarak tedbirleri almaya devam ettiklerini belirtti.
Başkan Gökçe yaptığı açıklamada, Tüm dünyada tedirginliğe neden olan koronavirüs tehdidine karşı dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Kocaaliler Belediyesi ekipleri olarak, özel kıyafetler giyip, maske takarak ilçe genelinde çalışma başlattık. Ekipler camiiler, dükkanlar, caddeler, parklar, kahvehaneler ve dolmuş durakları gibi virüslerin yayılma ihtimali yüksek olan kalabalık alanları dezenfektanla ilaçladı. Son günlerde korona virüsü tüm dünyada gündemde. Biz de beldemizin sağlığı ve huzuru için halkımızın sağlığına önem veriyoruz. Tedbir bizden takdir Allah’tan, ifadelerini kullandı.