• Haber Başlık : MELEKLERDEN KOCAALİLER BELEDİYE BAŞKANINA İADE-İ ZİYARET
  • Haber Konu : MELEKLERDEN KOCAALİLER BELEDİYE BAŞKANINA İADE-İ ZİYARET
MELEKLERDEN KOCAALİLER BELEDİYE BAŞKANINA İADE-İ ZİYARET
Bucak Meleklerim Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü İlknur Özkurt, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi çocukları ile birlikte kurum çalışanlarıyla birlikte 21 Mart 2021 Down Sendromlular farkındalık gününde kendilerini ziyaret eden Kocaaliler Belediye Başkanı Selahattin Gökçeye iade-i ziyarette bulundu. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kocaaliler Belediye Başkanı Selahattin Gökçe;
21 Mart Down Sendromlular Farkındalık Gününde özel eğitim kurumuna ziyarette bulunduk. Kendileri de bugün için bize iade-i ziyarette bulundular. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz, dedi.
Başkan Gökçe; Bu ziyaret bizi ziyadesiyle memnun etti. Bizim özel insanlara karşı şahsi olarak bir sempatim var. Bir hassasiyetim var. Buda benim 42 yaşında bir engelli kardeşim var %99 engelli buradan mıdır, Yaradılıştan mıdır. Bilmiyorum ama öncelikle sizi kutluyorum bir ana bir kadın yüreği bir yola çıkarıyor. Bugün burada sizin tabirinizle bütün meleklere bu kardeşlerimize hizmet ediyorsunuz.
Girişimci kadın bir eş kadın bir kardeş bugün işte bize bu imkanları sağlayan kadınlarımız yine kardeşim keçi sütünden yoğurt yapıp meleklerimize ikram etmek için getirmişler anlatmaya kelimeler yetmiyor. Gerçekten kadına ülkemizde önem verilmeli. Kadın baş tacı edilmelikadına kum torbası muamelesi yapılmamalı dedi.
Başkan Gökçe; Çok mutlu olduk Bu mutlu anı yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Her zaman ziyaretlerinizi bekliyoruz. Sizi ağırlamaktan Kocaaliler Belediye Başkanı Selahattin Gökçe olarak her zaman onur duyacağımızı ifade ediyorum hoş geldiniz, dedi.
Bucak Meleklerim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü İlknur Özkurt ise ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede;
Öncelikle Kocaaliler Belediye Başkanımıza bizleri bu güzel günümüzde yalnız bırakmayarak farkındalık günümüzde ziyaret ettiler. Biz de iade-i ziyaret yaparak kendilerine bu güzel duygularımıza ortak oldukları için teşekkür etmek istedik. Biz meleklerimiz için bir yola çıktık ben oğlumla yola çıktım 1700 tane meleğimize temsilcilik ediyoruz. 122 tane öğrencimize de eğitim veriyoruz. Başkanımla hemen hemen aynı kaderi yaşıyoruz. Duygularımız aynı tabi ben bir anne gözüyle bu yola çıktım Başkanım gibi Değerli Bireylerinde bizleri desteklemesi bizleri her zaman mutlu kılmıştır. Kendilerine bu güzel karşılamalarından dolayı tekrar teşekkür ediyorum.
Bir kadın olarak kadınlarımızın girişimlerde bulunması güzel adımlar atması çok değerli benim için bizde her zaman kadın girişimcilerimizin yanındayız destekçisiyiz. Böyle genç bir ekibi görmekte gerçekten bizi gururlandırdı kendilerine çok teşekkür ediyoruz, ifadelerini kullandı.